Gumiszerelés

Műhelyünkben szakszerűen vállaljuk az alábbi járművek gumiszerelését:

  • Személyautó 17″ felett is
  • Terepjáró
  • Kisteher
  • Teher 17,5″ felett is
  • BOBCAT
  • Motorkerékpár, robogó
  • Egyéb kiskerék pl.: kerékpár

A gumiszerelés munkadíjait ITT tekintheti meg.

Legújabb akciónk

 

Nálunk számos használt és új gumiabroncs közül válogathat. Biztosan megtaláljuk Önnek is a legmegfelelőbb gumiabroncsot.

Nézzen be hozzánk, nem fog csalódni!

Hasznos információk:

Mikor cseréljük le a nyári gumit?

7 fok alatt már erősen ajánlott a gumikat télire cserélni. A gumikba kevert szilikátoknak köszönhetően ez alatt a hőmérséklet alatt sem vesztik el tapadásukat.
Téli gumiból a nyárinál eggyel kisebbet ajánlott választani, bizonyos kerékterhelésig, mély és porhóban jobban megkapaszkodik. Az ajánlott nyomás 2,2 bar, ennél kevesebb esetén összenyomódnak az oldalfalak, súrlódás miatt felforrósodik a gumi és tönkremegy, ráadásul az autó üzemanyagfogyasztása is megnő.

Műhelyünkben lecseréljük, szereljük gumiabroncsait modern gépekkel, sőt amennyiben szüksége van rá, akkor gumiját tárolásra is Nálunk hagyhatja! Szakszerű, precíz és gyors munka!

Vállalkozásunk tevékenysége kiváló minőségű és újszerű használt gumiabroncsok és akciós új gumiabroncsok értékesítése, szerelése, centrírozása javítása.

 

2012 őszén új,  gumiabroncsok legfontosabb tulajdonságait összefoglaló jelölés lép életbe

2012 őszén új az gumiabroncsok legfontosabb tulajdonságait összefoglaló jelölés lép életbe az Európai Unió országaiban. Ettől az időponttól kezdődően csak a megfelelő jelöléssel ellátott abroncs kerülhet forgalomba ezekben az országokban. Három tulajdonság tekintetében fogják osztályozni a forgalomba kerülő gumiabroncsokat.

Az üzemanyag-hatékonyságról, a nedves tapadásról ésa külső gördülési zajról szóló jelöléseket lesz kötelező feltüntetni az gumiabroncsokat előállító és az Európai Unióban forgalmazó gyártóknak.

Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervizünkben jól képzett szakemberek várják kedves ügyfeleinket. Fő profilunk személyautók, kistehergépjárművek, terepjárók csúcstechnológiás gumiszerelése és centrírozása, javítása, valamint gumiabroncs értékesítés.

Minden jól ismert gumiabroncs gyártó cég átfogó termékpalettával képviseli magát a piacon. Mit is jelent ez? A gumiabroncsok folyamatos tervezése, tesztelése, és a marketing óriási költségeket emészt fel. A gyártók úgy használják ki a leginkább ezt a befektetést, ha a piac különböző szegmenseit egyaránt ki tudják elégíteni.

Ez úgy lehetséges, ha gyártanak prémium, közepes, és olcsó abroncsot egyaránt. (sok esetben a különböző árú termékek csaknem azonos tulajdonságokkal bírnak, mert nem gyártanak különböző karkast, vagy azonos gumikeveréket használnak, marad a mintában a különbség.

Természetesen, ha megkérdezünk valakit, annak eszébe jut pár nagy név: Michelin, Good-Year, Continental stb, Valószínűleg mindenkinek van kedvence is. Sokan követik a szaklapok teszteredményeit is. Mi önre bízzuk a választást.
Természetesen előfordulhat, hogy olyan márkát keres, ami nincs nálunk raktáron. Ebben az esetben is igyekszünk minden igényt minél gyorsabban kielégíteni, és az esetek 85 %-ában már másnapra beérkezik szállítónktól a kívánt gumiabroncs.

Mi akkor is nyitva vagyunk, amikor más műhely már régen zárva van!

Szakembereink felkészülten várják Önt, 08-20 óráig!